25. 10. 2020
Autor: Daniel Labounek
zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia

Dlouho jsem obdivovala investory, kteří dokážou vydělat na digitálních měnách, které jsou aktuálně hodně v kurzu. Jde přeci o něco úplně nového, na čem již vydělala spousta lidí, tak proč bych si nemohla i já ukousnout kousek z toho...

Článek byl zpracován na základě příběhu zaslaného čtenářkou. Fotografie má pouze ilustrační charakter.

Dlouho jsem obdivovala investory, kteří dokážou vydělat na digitálních měnách, které jsou aktuálně hodně v kurzu. Jde přeci o něco úplně nového, na čem již vydělala spousta lidí, tak proč bych si nemohla i já ukousnout kousek z toho pomyslného koláče?

Dlouho jsem hledala možnost, jak začít nakupovat virtuální měnu

Nejsem v tom vůbec zběhlá, takže jsem vůbec nevěděla, jak s investicí do virtuální měny začít. Ptala jsem se kolem sebe známých, ale nikdo tuto zkušenost zatím neměl. Měla jsem hodně volných prostředků, tak jsem se rozhodla 30 % z nich investovat.

Při hledání na internetu jsem narazila na spousty aplikací, které slibují vysoké výdělky. Neměla jsem důvěru svěřit své peníze jen tak do nějaké cizí aplikace, a tak jsem chtěla raději nakoupit virtuální měnu přímo do své digitální peněženky.

Potkala jsem spolužáka ze střední, který mi slíbil pomoc

Jednoho dne jsem náhodou narazila na spolužáka ze střední školy. Nikdy jsem o něm neměla velké mínění, protože na školu dost kašlal a většinou ze všech předmětů propadal. Když jsem ho ale viděla, tak vypadal velice dobře a navíc přijel i v luxusním autě.

Začala jsem se ho okamžitě vyptávat, kde na to vzal a co dělá. Okamžitě mi vysvětlil, že začal ihned po střední investovat a díky tomu si užívá svobodu a finanční nezávislost.

Nabídl mi pomoc s nákupem virtuální měny

Když mi nabídl pomoc se založením digitální peněženky a nákupem virtuální měny, tak jsem moc neváhala, protože jsem mu díky známosti důvěřovala.

Další den mi hned volal a po telefonu jsem mu nadiktovala své údaje, díky kterým mi založil údajnou digitální peněženku.

Pak se mě zeptal, za kolik a co chci nakoupit. Poslala jsem mu peníze, které měly sloužit na nákup přesné hodnoty virtuální měny. Ty jsem už bohužel nikdy neviděla a jeho taktéž ne. Podala jsem na něj trestní oznámení, které je zatím bez výsledku.

Zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia


Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
2 komentáře