4. 3. 2021
Autor: Daniel Labounek
zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia

O otevření internetového obchodu jsem uvažovala asi dva roky. Když jsem se o tom s někým bavila, že bych už nechtěla chodit do práce a chtěla bych si otevřít internetový obchod, tak mne od toho každý odrazoval se slovy,...

Článek byl zpracován na základě příběhu zaslaného čtenářkou. Fotografie má pouze ilustrační charakter.

O otevření internetového obchodu jsem uvažovala asi dva roky. Když jsem se o tom s někým bavila, že bych už nechtěla chodit do práce a chtěla bych si otevřít internetový obchod, tak mne od toho každý odrazoval se slovy, že trh je už přecpaný internetovými obchody.

Věřila jsem svému nápadu a to se mi vyplatilo

I přes nesouhlas okolí jsem věřila svému nápadu a otevřela si internetový obchod zaměřený na rozesílání dárků. Každý známe ty situace, kdy nevíte, co komu dát. Proto jsem sestavila několik balíčků, které jsou určeny pro muže i ženy různých věkových kategorií.

Ze začátku jsem měla jen pár objednávek. Tehdy mi moje máma říkala, že to bylo přece jasné, že kdyby to bylo tak jednoduché, tak by měl internetový obchod úplně každý.

Zainvestovala jsem a obchod začal vydělávat

Rozhodla jsem se hodně zainvestovat do reklamy. Tato investice se mi během dvou měsíců vrátila a já mám teď spoustu stálých zákazníků. Postupně jsem si celý internetový obchod zautomatizovala, takže mě to stojí jen minimum času.

Díky internetovému obchodu vydělávám daleko víc, než když jsem trávila svůj čas v práci. Konečně si mohu dovolit i luxusní dovolenou. Zajímavé je, že teď už od nikoho uznání neslyším. Moje máma mi pořád dokola říká, že bych měla chodit do poctivé práce.

Přemýšlím o rozšíření na jiné výrobky

Internet a internetový obchod mi otevřel cestu k jednoduchému podnikání, kdy jsem si několikrát ověřila, že investice do reklamy jsou velice důležité. To, co do ní dám, se mi několikanásobně vrátí. Bez investic to prostě samo nejde.

Díky stále více objednávkám a zákazníkům, které mi chodí na stránky, hodně přemýšlím o rozšíření produktů, kdy už budu muset k sobě někoho zaměstnat, protože už bych sama nestíhala vše okamžitě odesílat. Vždy se totiž snažím o co nejrychlejší doručení, na tom si opravdu zakládám, aby byl zákazník spokojený a napsal mi pozitivní recenzi.

Zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia


Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz