26. 4. 2022
Autor: Daniel Labounek
zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia

S přítelem jsem chodila asi čtyři roky, když jsme se začali bavit o miminku. Původně s tím návrhem přišel on, což mě opravdu překvapilo. V té chvíli jsem měla velkou radost a začali jsme se o miminko snažit. Povedlo se nám to...

Článek byl zpracován na základě příběhu zaslaného čtenářkou. Fotografie má pouze ilustrační charakter.

S přítelem jsem chodila asi čtyři roky, když jsme se začali bavit o miminku. Původně s tím návrhem přišel on, což mě opravdu překvapilo. V té chvíli jsem měla velkou radost a začali jsme se o miminko snažit.

Povedlo se nám to docela rychle

Otěhotnět se nám podařilo docela rychle, za tři měsíce jsem uviděla na těhotenském testu dvě čárky. Objednala jsem se tedy ke gynekologovi a ten mi těhotenství potvrdil. Přítel byl z toho nadšený a na miminko se začal moc těšit.

Na další kontrole u gynekologa mě ale čekal šok. Můj doktor mi totiž řekl, že nečekám jen jedno miminko, ale rovnou tři. Nemohla jsem tomu uvěřit, že čekám trojčata a začala jsem mít obavy. Když jsem to řekla příteli, tak se choval naprosto hrozně.

Přítel mě poslal, abych se dvou dětí zbavila

Můj přítel byl naštvaný, i když nevím proč. On chtěl pouze jedno dítě a ne tři. Proto mě poslal, abych šla na redukci. Chtěl po mě, abych se zbavila našich dvou miminek a abychom si nechali pouze jedno.

Jenže tohle bylo pro mě naprosto nepředstavitelné. Tohle jsem nemohla udělat, nikdy bych si to neodpustila. Proto jsem nikam nešla a teď čekám tři chlapečky.

Když jsem ale příteli řekla, že si všechny děti nechám, tak začal opravdu vyvádět. Sbalil si věci a odešel s tím, že se rozhodně nenechá zapsat do rodného listu a ať si poradím sama, když jsem je chtěla.

Teď jsem sama a nevím, co budu dělat

Nejdřív jsem si myslela, že bych se vrátila zpátky k mamince, aby mi s dětmi pomohla. Maminka ale bohužel byla hodně nemocná a před dvěma měsíci zemřela. Teď už mi nezbývá opravdu nikdo a jsem na to všechno sama.

Nyní jsem v pátém měsíci, bez přítele, bez rodiny. Občas mě přepadnou myšlenky, že jsem raději na tu redukci měla jít a všechno by bylo v pořádku.

Většinu dní se však snažím s takovými černými myšlenkami bojovat a jsem ráda za to, že sama už dlouho nebudu, budu mít svoje tři syny.

Zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia


Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
5 komentářů