22. 7. 2022
Autor: Daniel Labounek
zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia

Už je to pět let, co jsem měla svatbu, která byla spíše skromnější. Mně to však nevadilo, protože jsem byla zamilovaná až po uši. Po pěti letech zamilovanost sice už trochu opadla, ale stále mám svého manžela ráda. To,...

Článek byl zpracován na základě příběhu zaslaného čtenářkou. Fotografie má pouze ilustrační charakter.

Už je to pět let, co jsem měla svatbu, která byla spíše skromnější. Mně to však nevadilo, protože jsem byla zamilovaná až po uši. Po pěti letech zamilovanost sice už trochu opadla, ale stále mám svého manžela ráda. To, co však udělal, nemohu překousnout.






Zjistila jsem, že má miliony

To, že po pěti letech zjistíte, že váš partner má na kontě skoro deset milionů korun, může být pro někoho jako sen z pohádky. Já jsem však opravdu naštvaná.

Ne proto, že bych měla malou svatbu, nebo proto, že to u nás vypadalo, jakože dřeme bídu s nouzí. Naštvaná jsem proto, jak mi tohle celé vysvětlil. Zjistila jsem to náhodou, když manžel seděl u počítače a někdo mu zavolal. Musel rychle odjet, a tak nechal na počítači vše otevřené.

Já jsem zrovna potřebovala jít na chvíli na internet a tam jsem objevila jeho otevřené internetové bankovnictví, kde bylo několik milionů korun.

Myslela jsem, že jde o omyl

Když přijel domů, tak jsem to na něj hned vybalila. Slušně jsem mu řekla, co se stalo a co jsem viděla. Bylo vidět, jak znervózněl a byl zároveň trochu naštvaný. Já jsem však sedla k počítači, kde to měl přímo otevřené.

Týden se snažil zatloukat, pořád vymýšlel důvody, jak by se vykroutil z toho, aby mi řekl, kde se to tam vzalo a jak dlouho to tam má.

Jeho vysvětlení mě srazilo na kolena

Z manžela nakonec vylezlo, že před lety dobře investoval. To je všechno v pořádku, manžel je šikovný a má přehled, takže mu věřím, že peníze vydělal legálně.

Zarazilo mě však jeho vysvětlení, proč se s tím tajil. Peníze měl už před naší svatbou a mně je zatajil proto, že si nebyl jistý. Nechtěl, abych si ho brala kvůli penězům a zároveň se nechtěl případně o peníze dělit, což je blbost, protože peníze získal už před svatbou.

Zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia
Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
6 komentářů