26. 6. 2020
Autor: Magdaléna Novotná
zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia

Jeden můj kamarád má pěknou menší hospodu a tak jsem ji doporučil známému, aby tam udělal svatební hostinu s možností přenocování. Hodně z nás, kteří se rádi napijeme, jsme to vřele uvítali. Byla to nakonec docela velká pařba, pilo...

Článek byl zpracován na základě příběhu zaslaného čtenářem. Fotografie má pouze ilustrační charakter.

Jeden můj kamarád má pěknou menší hospodu a tak jsem ji doporučil známému, aby tam udělal svatební hostinu s možností přenocování. Hodně z nás, kteří se rádi napijeme, jsme to vřele uvítali.

Byla to nakonec docela velká pařba, pilo se ve velkém, ale závěr předčil všechno.

Někdo přinesl karton „pravé“ ruské vodky. Už jsem byl docela dost v  náladě, a tak jsem si hned popadl jednu láhev do ruky a říkal jsem všem okolo, že ta mě určitě udrží na nohách až do rána.

Kolem poledne jsem se probudil na seníku, který je na půdě hospody. Po obědě, kdy jsem se cítil dobře, jsem si dal ještě kafe a poté jsem nabídl, že kdo chce hodit do města, mám volné místo.

Skončil jsem v nemocnici

Jakmile jsem všechny rozvezl, šel jsem domu dospat předešlý večer. V noci mi ale začalo být dost zle a přítelkyně musela zavolat záchranku.

V nemocnici mi řekli, že mám otravu alkoholem, že jsem toho moc vypil. To jsem si hned dvakrát oddechl, jednak že to byl čistý alkohol a podruhé, že mě nezastavili nikde policajti a nedali mi dýchnout.

Zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia


Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz