26. 6. 2021
Autor: Daniel Labounek
zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia

Měla jsem celkově spokojené manželství do doby, než k nám v práci přišel mladý a přitažlivý kolega, který proháněl každou sukni. Dlouho jsem mu odolávala, ale jednoho dne jsem to prostě nevydržela a skončila v jeho posteli. Brala jsem to jako...

Článek byl zpracován na základě příběhu zaslaného čtenářkou. Fotografie má pouze ilustrační charakter.

Měla jsem celkově spokojené manželství do doby, než k nám v práci přišel mladý a přitažlivý kolega, který proháněl každou sukni. Dlouho jsem mu odolávala, ale jednoho dne jsem to prostě nevydržela a skončila v jeho posteli.

Brala jsem to jako jednorázovou akci

Bylo mi od začátku jasné, že se tato situace už nikdy nesmí opakovat. Mladý kolega Pavel však byl úplně jiného názoru a začal mi dost nadbíhat. Pořád dokola mi opakoval, jak to se mnou bylo skvělé a chtěl to zopakovat.

Nechtěla jsem si rozvrátit rodinu, proto jsem tomu dlouho odolávala. Pak se to však stalo znovu a znovu a já v tom byla až po uši. I když jsem si pořád říkala, že ho přestanu bavit a jednou mě opustí, tak jsem v tom prostě pokračovala.

Po pár měsících manžel na mou nevěru přišel

Nikdy si neuhlídáte každý detail nevěry, takže je vždy otázkou času, než se provalí. Když na to můj manžel přišel, tak na to reagoval poměrně klidně. Nabídnul mi dokonce možnost ukončit můj vztah s mladým milencem, že je ochotný na vše zapomenout a pokračovat dál.

Já jsem jeho možnost nevyužila a doteď toho opravdu hodně lituji. Jak se asi dalo čekat, tak jsem svého mladého zajíčka omrzela.

Mezitím už se však manžel odstěhoval, protože mi to nehodlal trpět. Naprosto ho teď s odstupem času chápu, nezachovala jsem se k němu vůbec dobře.

Děti z našeho rozvodu viní exmanžela

Když se exmanžel odstěhoval, tak to bylo pro děti opravdu hrozné. Taková první velká životní zrada jejich životní jistoty. Od té doby jsou k exmanželovi dosti odměřené, protože ho viní z rozpadu naší rodiny.

Celá věc se však má úplně jinak. Manžel už si sice našel přítelkyni, ale stále trvá na tom, aby ani jedno z dětí nevědělo pravdu. Děti totiž jsou u mě, manžel má náročné povolání, které mu nedovolí se o ně pravidelně starat.

To je přesně ten důvod, proč jim manžel nechce říct pravdu. Nechce je připravit o důvěru v jejich matku, u které žijí. Je to opravdu hrozný pocit a já bych dala nevím co, abych se k němu mohla vrátit.

Zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia


Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
3 komentáře