15. 8. 2021
Autor: Daniel Labounek
zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia

Máme jedinou dceru, která byla v podstatě vymodlené dítě. Manželka několikrát potratila a dcera se nám podařila až na několikátý pokus. Proto jsem k ní přistupoval vždy hodně opatrně a snažil jsem se, aby se jí nikdy nic nestalo a měla...

Článek byl zpracován na základě příběhu zaslaného čtenářem. Fotografie má pouze ilustrační charakter.

Máme jedinou dceru, která byla v podstatě vymodlené dítě. Manželka několikrát potratila a dcera se nám podařila až na několikátý pokus. Proto jsem k ní přistupoval vždy hodně opatrně a snažil jsem se, aby se jí nikdy nic nestalo a měla vše, na co si vzpomene.

Když začala v 17 letech randit, tak jsem to těžce nesl, ale snažil jsem se s tím smířit. Teď je jí 23 a chce se od nás odstěhovat k příteli, který se mi po všech stránkách vůbec nelíbí.

Dcera nám chtěla představit nového přítele

Když bylo dceři 22, tak přišla domů s tím, že by nám chtěla představit svého nového přítele. Neprotestoval jsem, protože už pár kluků u nás doma měla.

Domluvilo se to na další sobotu, kdy jsem nachystal maso na grilování a roztopil na zahradě gril. Zeptal jsem se dcery, jestli její přítel pije pivo a koupil jsem menší soudek, aby se nám to maso pěkně trávilo.

Nachystal jsem opravdu vše a strávil jsem tím celé sobotní ráno. Chtěl jsem, aby se tam její přítel cítil dobře a moje dcera byla spokojená. Jak už jsem říkal, vždy jsem se snažil pro ni udělat první poslední.

Měl jsem sto chutí ho okamžitě vyhodit

Jsem docela stará škola a myslím si, že každý by měl chodit na veřejnosti tak nějak upravený a trochu se prezentovat svým vzhledem.

Přítel mé dcery má však dredy, velké kruhy v uších a potetovaný je snad na všech místech, kde to jenom jde. Má tetování dokonce i na čele a tvářích. Z mého hlediska to vypadá opravdu příšerně.

První pohled nebyl opravdu nic moc, tak jsem doufal, že to bude dobré alespoň po té lidské stránce. Jenže si k nám přisedl mladý a opravdu namyšlený fracek typu, všechno vím, všechno znám a všude jsem byl pětkrát.

Jsem opravdu nešťastný a nevím, co s tím

Po celou sobotu, co u nás její přítel byl, jsem se držel a nedal na sobě nic znát. To stejné jsem viděl na manželce. Když však odešel, tak jsem se do dcery trochu pustil s tím, že to snad nemyslí vážně.

Dcera se samozřejmě urazila a nějakou dobu s námi nemluvila. Asi po týdnu to však přešlo a jejího přítele jsem rok neviděl. Dcera se s ním scházela, jen ho nevodila k nám domů.

Po roce přišla s tím, že se k němu bude stěhovat a přemýšlí i o svatbě. Jsem z toho na prášky, protože jsem se během toho roku dozvěděl, že má její přítel za sebou i drogovou minulost. Je to opravdu hrozná situace, se kterou nemohu asi nic dělat.

Zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia


Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
3 komentáře