26. 7. 2021
Autor: Daniel Labounek
zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia

Od té doby, co mi sousedka svedla manžela, spolu vedeme dlouholeté spory. Je to prostě mrcha, kterou u nás na vesnici nemá nikdo rád a podařilo se jí rozbít už několik manželství v okolí. Bohužel s ní musím sousedit...

Článek byl zpracován na základě příběhu zaslaného čtenářkou. Fotografie má pouze ilustrační charakter.

Od té doby, co mi sousedka svedla manžela, spolu vedeme dlouholeté spory. Je to prostě mrcha, kterou u nás na vesnici nemá nikdo rád a podařilo se jí rozbít už několik manželství v okolí. Bohužel s ní musím sousedit já a dělá mi neustále nějaké naschvály.

Myslí si o sobě, že je nejlepší na světě

Naše sousedka je opravdu hodně namyšlený člověk, který si myslí, že mu patří svět. Také si myslí, že může cokoliv a nikdy se jí nic nestane.

Má těsně před 40 a jak už jsem říkala, tak se jí podařilo rozvrátit několik manželství. I tak je ale pořád sama, protože kdo ji pozná trochu víc, tak od ní rychle uteče.

Když mi svedla mého manžela, tak jsem byla chvilku před rozvodem, ale dokázala jsem nakonec manželovi odpustit a jsme stále spolu.

Sousedka na jejich románek ovšem pořád dokola naráží a ne jednou i přímo přede mnou mluvila o jejich sexuálním dovádění.

Snaží se nám pořád škodit a mně už dochází trpělivost

Sousedka se snaží pořád vymyslet způsob, jak nám znepříjemnit život. Jednu dobu nám například házela odpadky přes plot. Když jsem jí nařkla, tak dělala, že o ničem neví.

Manžel nastražil kameru, abych se mohla přesvědčit, že je to opravdu ona. Došlo to tak daleko, že jsem si jednou počkala, jak se bude opalovat na zahradě na lehátku, kde vždy leží převážně nahá a vylila jsem na ni přes zeď zkvašenou vodu se zbytky slupek od zeleniny.

Od té doby už nám odpadky přes plot nehází. Místo toho nám začala do poštovní schránky cpát exkrementy od jejího psa. Poprvé mě to hodně překvapilo a říkala jsem si, že přece nemůže být takové prase. Manžel znovu nastavil kameru, abych se přesvědčila, že je to opravdu ona.

Jednou jsem celou schránku vybrala a psí exkrementy jsem jí hodila otevřeným oknem do jejího obýváku. Tehdy na mě zavolala polici, ale já jsem vytáhla naše kamerové záznamy, kde bylo jasně patrné, co dělá ona nám.

Chvilku byl klid a pak mi zničila zahradu

Každý ve vesnici ví, jak moc si zakládám na své zahrádce, kde trávím většinu volného času. Moje zahrada je plná života a květů. Pěstuji květiny pro radost, ale také zeleninu pro svoje děti. Udržovat velkou zahradu dá opravdu hodně práce.

Jednoho dne jsem si všimla, že mi spousta věcí začala usychat. Do týdne jsem měla vše vypálené a uschlé. Jako by to někdo kompletně postříkal herbicidem.

Jsem 100% přesvědčená, že je to práce naší sousedky, ale bohužel tohle už si nikdy nenatočím. Nikdy jí to však neodpustím. Vadí mi hlavně to, že jsem chvilku po postřiku, kdy jsem o tom nevěděla, brala ze zahrádky zeleninu pro své děti.

Zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia


Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
4 komentáře