29. 10. 2021
Autor: Daniel Labounek
zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia

Měl jsem už dost ruchu velkoměsta a jednoho dne jsem se rozhodl s rodinou přestěhovat na vesnici, odkud pocházela manželka. Manželka totiž dva roky zpátky zdědila dům na vesnici po její babičce. Dům byl pěkný, akorát zařízený před padesáti...

Článek byl zpracován na základě příběhu zaslaného čtenářem. Fotografie má pouze ilustrační charakter.

Měl jsem už dost ruchu velkoměsta a jednoho dne jsem se rozhodl s rodinou přestěhovat na vesnici, odkud pocházela manželka. Manželka totiž dva roky zpátky zdědila dům na vesnici po její babičce. Dům byl pěkný, akorát zařízený před padesáti lety. Postupně jsem dům zrekonstruoval a mohli jsme se stěhovat.

Prvních pár měsíců bylo jako z pohádky, pak následovalo peklo

Přestěhování na vesnici bylo opravdu skvělé, užíval jsem si ten klid a přírodu. Jelikož pracuji z domu, tak jsem nemusel nikam dojíždět a auto se používalo jen na výlety a velký nákup. Manželka je na mateřské dovolené, takže nám tam opravdu nic nechybělo.

Jednoho dne manželka domluvila seznámení se sousedy a uspořádala velkou párty u nás na zahradě. Nebyl jsem proti, přece jen je potřeba mít se sousedy dobrý vztah.

Když však přišla na párty sousedka s manželem, tak si mě začala ihned až moc všímat. Pořád za mnou chodila, až mi to začalo být nepříjemné. Pořád se na něco vyptávala a chtěla si povídat.

Od toho večera jsem nemohl chodit na zahradu

Kdykoliv jsem od té doby vyšel na zahradu, neunikl jsem pozornosti sousedky a ta mě okamžitě začala nahánět. Snažila se mě prostě dostat do postele. Pořád se natřásala a záměrně chodila jen ve spodním prádle nebo velmi krátké sukni.

Jednoho dne jsem okopával na zahradě zeleninu a sousedka se schválně ohýbala tak, abych jí viděl pod sukni. Pod ní neměla vůbec nic. Byla prostě naostro.

Ten den mi také přišla říct, že to, co jsem viděl, mohu okamžitě mít kdykoliv si řeknu. Já jí na to řekl, že to rozhodně nechci, že jsem šťastně ženatý. Prostě jsem jí řekl, ať se na mě nezlobí, ale že já nemám zájem.

Přiznala se sousedovi, který mi chtěl okamžitě rozbít úsměv

Sousedka neváhala a přiznala se sousedovi, že se do mě zamilovala a chce se mnou žít. Ten se okamžitě namíchnul a chtěl si se mnou vyřídit účty. Naprosto nedokázal pochopit, že jsem v tom já nevinně a že nemám zájem.

I já jsem to doma neměl lehké vysvětlit, že jsem s ní nic neměl. Sousedka se prostě naprosto pomátla.

Zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia


Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
1 komentář