14. 4. 2020
Autor: Magdaléna Novotná
zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia

Kdysi ještě na škole jsem se seznámila s úžasnou slečnou ze Slovenska. Bavily jsme se čím dál víc a postupně se z nás staly nejlepší kamarádky. Každý den bez ní jakoby nebyl, časem jsem si už bez ní nedokázala...

Článek byl zpracován na základě příběhu zaslaného čtenářkou. Fotografie má pouze ilustrační charakter.

Kdysi ještě na škole jsem se seznámila s úžasnou slečnou ze Slovenska. Bavily jsme se čím dál víc a postupně se z nás staly nejlepší kamarádky. Každý den bez ní jakoby nebyl, časem jsem si už bez ní nedokázala představit ani jeden den.

Až celkem nedávno jsem si konečně přiznala, že ji miluji. Povedlo se mi udělat pěknou fotku deště, tak jsem si ji dala na Instagram a do stories s textem „miluji tě“ v japonštině. Mělo to svou pointu, protože jsme se začaly bavit díky anime. Chvíli na to se mě zeptala, co ten text znamená.

Neskutečně jsem se bála, že se něco pokazí, ale po pár minutách snahy to zamluvit, jsem zrudla a nakonec to všechno vyklopila. Takhle nervózní jsem snad nebyla ani u přijímaček na vysokou.

Řekla mi, že mě má ráda už od té doby, co se rozešla se svou bývalou přítelkyní, což už je několik měsíců.

Jděte do toho

Z vlastní zkušenosti mohu říct, že jestli se vám někdo líbí, nestyďte se mu to říct a prostě si věřte. I kdyby vám ta osoba city neopětovala, budete se cítit vy sami daleko líp, než kdybyste se s tím trápili. A třeba vám to vyjde.

Teď jsme spolu, obě dvě moc šťastné. Moc ji miluji a doufám, že o ni nikdy nepřijdu.

Zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia


Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz