21. 10. 2020
Autor: Daniel Labounek
zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia

S manželkou jsme svoji už skoro 15 let, na první dítě jsem čekal opravdu dlouho. Bylo za tím hodně dlouhé snažení, které nám vůbec nešlo. Nechtěl jsem chodit na žádné vyšetření, řekl jsem tedy manželce, že tomu necháme volný...

Článek byl zpracován na základě příběhu zaslaného čtenářem. Fotografie má pouze ilustrační charakter.

S manželkou jsme svoji už skoro 15 let, na první dítě jsem čekal opravdu dlouho. Bylo za tím hodně dlouhé snažení, které nám vůbec nešlo. Nechtěl jsem chodit na žádné vyšetření, řekl jsem tedy manželce, že tomu necháme volný průběh a vše necháme na přírodě.  Manželka z toho byla už opravdu hodně zoufalá, ale po 4 letech se nám konečně zadařilo.






Manželka konečně otěhotněla a vše se u nás vrátilo do normálu

Když manželka konečně otěhotněla, tak se uklidnila. Na dítě jsem se opravdu hodně těšil a máme doma úžasně nadaného kluka. Po dvou letech jsem se s manželkou bavil o možnosti dalšího dítěte.

Její první reakce mě trochu zarazila, protože se jí do toho moc nechtělo a vysvětlovala to předchozím dlouhým snažením se. Reagoval jsem stejně jako předtím a říkal jsem jí, že to necháme na přírodě a že tomu dáme volný průběh.

Po dvou letech se zadařilo i druhé dítě

Trvalo to dlouhé dva roky a manželka byla podruhé těhotná. Byl jsem z toho nadšený stejně jako u předchozího těhotenství. Celé těhotenství probíhalo úplně v pořádku a narodil se nám další krásný klouček.

Dá se říct, že jsem byl deset let spokojeným otcem, který svoji rodinu miloval nadevše. Vše se změnilo, když se starší ze synů vážněji zranil.

Nehoda syna mi odkryla rodinnou pravdu

Starší syn byl velice aktivní, chodil do několika kroužků a jedním z nich byla i cyklistika. Jednoho dne měl vážnou dopravní nehodu, kde ho srazilo na křižovatce auto.

Celých deset let jsem neřešil, jakou má moje dítě krevní skupinu, pak jsem se ale v nemocnici dozvěděl, že se mnou jeho krevní skupina nemá nic společného.

Jakmile se syn uzdravil, tak jsem si nechal udělat test otcovství u obou synů. Zjistil jsem, že ani jeden není můj. Manželka mi to vysvětlovala tím, že to se mnou prostě nešlo, tak si vždy jednorázově odskočila jinam, aby mohla otěhotnět a mohli jsme tak dál žít spokojeně spolu a mít opravdovou rodinu.

Zdroj: , the sun, idnes.cz, wikipedia
Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Top Stories na hlavní stránku Seznam.cz
4 komentáře