4 komentářů

    1. Nedávali se dříve pikolíkům pohlavky , možná by se to mělo znovu zavést, jako ve filmu ,,Obsluhoval jsem Anglického Krále ” :-))))))

  1. Je to hrozné , v Olomouci již pár zavedených restaurací zaměstnanci vytunelovali až do bankrotu .Za všechny jeden, Horizont Bystrovany .
    No a také máme majitele ,kteří jezdí do hospody na koloběžce ,protože nemají na benzín a zaměstnanci v BMW :-))))).
    Personál to bere naprosto za samozřejmé že pravidelně po šichtě si společně rozdělují co všeobecně vydělali na úkor majitele . A přitom profesionalita personálu je katastrofální .Stačí když se obsluha zeptá ,,co to bude ” obvykle mám chuť říci že holčička a čekáme že se to narodí každým dnem:-))))
    No a milý hosté vás se to také týká ,na různých oslavách nebo podobných akcí ,máte většinou započítáno o 10-15% více zkonzumovaného zboží ,který pak personál si rozdělí a ve skrytu svého domova nebo jiného soukromí zkonzumuje . :-((((

  2. To že jim necháváte 100% tuzerů je samozřejmé.S tím se nechlubte,to nejsou Vaše peníze,ale jejich,ty patří jim.Oni je dostanou.To že máte čtyři hospody je megalomanie a představa,že na Vás budou ostatní dělat je v ČR bláhová i kdybyste jim dával 100 00 měsíčne.Tolik provozoven a zaměstnaců si můžete dovolit jen tehdy,pokud ta firma vydělává tolik peněz,že zkrátka pokryje i zlodějiny zaměstnaců a vy máte žaludek na to nechat to být.V jedné restauraci,dávno před zavedením EET měli zaměstnanci povinnost na každé párátko vyjet účet z kasy i kdyby jich měl host na stole pod kolíčkem třeba padesát a ne potom a najednou.S tím si zase poradí a nenamarkují všechno.V jídelním lístku stálo,pokud neobdrží účet vyjetý s kasy nemusí nic platit,ale to Vám asi nesděluji nic nového.Za komunistů se zaváděl systém vrchního číšníka,který jako jediný kasíroval.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.