4 komentářů

  1. Ani jednu neuhlídáte , natož čtyři…V této branži je to zavedené co pamatuji… 🙄

    1. Nedávali se dříve pikolíkům pohlavky , možná by se to mělo znovu zavést, jako ve filmu ,,Obsluhoval jsem Anglického Krále “ :-))))))

  2. Je to hrozné , v Olomouci již pár zavedených restaurací zaměstnanci vytunelovali až do bankrotu .Za všechny jeden, Horizont Bystrovany .
    No a také máme majitele ,kteří jezdí do hospody na koloběžce ,protože nemají na benzín a zaměstnanci v BMW :-))))).
    Personál to bere naprosto za samozřejmé že pravidelně po šichtě si společně rozdělují co všeobecně vydělali na úkor majitele . A přitom profesionalita personálu je katastrofální .Stačí když se obsluha zeptá ,,co to bude “ obvykle mám chuť říci že holčička a čekáme že se to narodí každým dnem:-))))
    No a milý hosté vás se to také týká ,na různých oslavách nebo podobných akcí ,máte většinou započítáno o 10-15% více zkonzumovaného zboží ,který pak personál si rozdělí a ve skrytu svého domova nebo jiného soukromí zkonzumuje . :-((((

  3. To že jim necháváte 100% tuzerů je samozřejmé.S tím se nechlubte,to nejsou Vaše peníze,ale jejich,ty patří jim.Oni je dostanou.To že máte čtyři hospody je megalomanie a představa,že na Vás budou ostatní dělat je v ČR bláhová i kdybyste jim dával 100 00 měsíčne.Tolik provozoven a zaměstnaců si můžete dovolit jen tehdy,pokud ta firma vydělává tolik peněz,že zkrátka pokryje i zlodějiny zaměstnaců a vy máte žaludek na to nechat to být.V jedné restauraci,dávno před zavedením EET měli zaměstnanci povinnost na každé párátko vyjet účet z kasy i kdyby jich měl host na stole pod kolíčkem třeba padesát a ne potom a najednou.S tím si zase poradí a nenamarkují všechno.V jídelním lístku stálo,pokud neobdrží účet vyjetý s kasy nemusí nic platit,ale to Vám asi nesděluji nic nového.Za komunistů se zaváděl systém vrchního číšníka,který jako jediný kasíroval.

Komentáře jsou uzavřeny. Protože je článek již staršího data, není tak možné přidat žádný další komentář.